Benvinguts/es al bloc que vol informar sobre la política, especialment dels serveis públics, sense oblidar altres aspectes, amb l'objecte de potenciar la capacitat crítica i transformadora de la societat i poder eixir del silenci i la passivitat.

On vaig dir didac, dic "les parrafades de Ca Gènova"

 Jose Ramon Bauzà, president de Mallorca
Si repassem els post dels "En episodis anteriors: ..."  d'aquest bloc, veurem que, la manera de fer creure allò què és impossible de creure, a Ca Gènova, allò que des de l'oposició deien que era roïn i ara ho fan ells però pitjor, que ja és dir, canvien de nom i ja és prou per a que la gent pense que no és allò que en el seu dia criticaven.
Embolicat? Doncs eixa és la idea. Pensen que la gent té la mateixa patologia neuronal,  dèficit de neurones, que ells mateix pateixen i,  com que ells s'ho creuen, no es consideren mentiders, sinò aplicadors de la única política que salvarà el paìs i per tant bona.
Quin país? El país dels embaucadors, dels banquers que s'han enriquit amb les preferents i els que han afonat emtitats financeres, dels corruptes, alguns també banquers, polítics corruptes, alguns també banquers, dels amics de l'ànima, dels que es volen amnistiar, tots ells fora de la llei, dels que reben regals a canvi de favors, majoritàriament urbanístics o de serveis a la comunitat. En general, i manllevant les paraules de Toni Cucarella, aquells que freqüenten les interlocutòries judicials per casos de saqueig sistemàtic de les arques públiques.
És per això que necessitem utilitzar un traductor que ens vaja dient el què volen dir Rajoy, de Guindos, Montoro i tota aquesta colla, quan diuen el què diuen, per a evitar dir allò que realment és.
Ho entendrem fàcilment amb un exemple. Des de l'oposició criticaren qualsevol increment de l'IVA, fins i tot feren una gran campanya, per tant ara, des del govern, no poden pujar l'IVA perquè els pillariem en un fora de joc, per tant la solució serà recaptar diners de manera directa modificant-lo, com ara eliminar, de la majoria dels productes l'IVA reduït, aplicant un altre tipus.
Augmenten l'IVA? En teoria no, però molts productes ens costaran més cars per la modificació del tipus de l'IVA, sobretot aquells de primera necessitat.
Per tant necessitem el dic-cionari:

Tot paregut amb altres traductors són simples coincidències

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...