Benvinguts/es al bloc que vol informar sobre la política, especialment dels serveis públics, sense oblidar altres aspectes, amb l'objecte de potenciar la capacitat crítica i transformadora de la societat i poder eixir del silenci i la passivitat.

Avions a l'aeroport de Castelló

Monuments fabraònic
L'aeroport de Castelló  rep el primer avió, i de moment, ningú no sap fins a quan, l'últim, gràcies a la mà de l'artista internacional Joan Ripollés, més conegut com "el beato Ripo".  
I és què el pintoresc personatge s'ha convertit en el 'pintor del règim' per totes les obres que Carlos Fabra i, en general, el PP valencià li han encarregat i per tant no resulta tant independent com diu la seua autobiografia.
Efectivament avui, l'aeroport de l'"abuelito" ha rebut l'avió, què, com podem veure en la foto, es troba en la part superior del monument pressupostat amb 300.000 € i que s'ha encarit, com totes les obres melagòmanes de "Cal PeP" en 127.000 € més, de moment i que, segons sembla. ha pagat el propi pintor, segons a comentat en l'entrevista que l'han fet avui en "al rojo vivo" de la sexta.
La "mofa" ha arribat, fins i tot a la premsa americana, el "New York Times", titula l'article com: "In Spain, a Symbol of Ruin at an Airport to Nowhere" (A Espanya, un símbol de la ruïna en un aeroport cap a part ninguna).  No és la primera vegada que el "ghost airport of Castellón", com el denomina, apareix en aquest diari, comparant-ho amb el de la fallida de Ciutat-Reial; ho va fer el dia de la seua ¿"inauguració"? per Fabra i Camps, en plena precampanya electoral, sense que estigués funcionant:


I justament avui, quan Carlos Fabra ha pogut veure un avió a l'aeroport, la seua filla revia una simple amonestació, per part de Jesús Posada, segons ha afirmat ell mateix a l'inici de la sessió plenària d'avui, pel "que se jodan" que va dir. També a dit que ell no ho va escoltar i que tampoc consta en el diari de sessions.

Així mateix Andrea Fabra ha lliurat un escrit en què demana perdó. A "Ca Pepés" es va decidir actuar front a la polèmica ciutadana en la què, només en la plataforma Change.org s'havien recollit més de 200.000 signatures demanant la seua dimissió.

És per això que Alfonso Alonso, portaveu del grup parlamentari del PP al Congrés, ha anunciat que s'ha sancionat amb una "advertència i una amonestació escrita" a la diputada Andrea Fabra, que va exclamar "que se jodan" al ple del Congrés en el qual el president del govern espanyol va anunciar l'últim paquet de retallades, per  conducta impròpia que afecta el "decòrum i dignitat" de la cambra.

2 comentaris:

  1. Su señoría se debe a la ciudadanía, le hayan o no votado y consecuentemente le debe un absoluto respeto, incluidos los parados, por lo que NO le requiero su dimisión, sino que le sea retirada el acta de Diputada por parte de la mesa del Congreso por una falta muy grave que esta reflejada en el reglamento del Congreso de los Diputados y no puede ser electa durante el tiempo que determine ese mismo reglamento.
    Por todo ello, reclamo su inmediato CESE como Diputada y NO su dimisión.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...