Benvinguts/es al bloc que vol informar sobre la política, especialment dels serveis públics, sense oblidar altres aspectes, amb l'objecte de potenciar la capacitat crítica i transformadora de la societat i poder eixir del silenci i la passivitat.

Wyoming ja està fart

José Miguel Monzón Navarro, més conegut com "El gran Wyoming", el presentador del programa: "El intermedio" de la Sexta, torna a mostrar la seua ràbia contra l'actual situació de l'Estat Espanyol i de la mateixa manera que ens mostrà el seu "Rescat Moral", ahir, en el programa "al Rojo Vivo" assegurà que "l'origen de la situació actual és la justícia mal implantada [...] i que les mesures que s'estan prenent, probabement, faça que els ciutadans  visquen pitjor per a sempre".









Ja divendres passat, en una concentració contra els retalls, que es va fer a Alcalà de Henares, i on portava una pancarta on es podia llegir: "NO + RECORTES, OTRA POLÍTICA ES POSIBLE",  no va poder més:

Així s'escoltà algunes frases com aquestes:
  • Van a robar diners per als treballadors per donar-li'l als bancs. És a dir la frase que no es publiquen els mitjans de comunicació.
  • Rajoy no és el propietari puto [d'Espanya], és l'administrador i  sent un profund menyspreu per al seu poble.
  • Aparèixer al balcó és un regal que es fa a la gent,'diu en referència a les aparicions públiques del President'.
  • Han tornat en el moment de la gran desambiguació dels cacics.
  • Les persones poden viure més enllà de les seves possibilitats, un cap setmana o un mes, però no de 60 anys.
  • Tenim una justícia que mai no va passar la transició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...