Benvinguts/es al bloc que vol informar sobre la política, especialment dels serveis públics, sense oblidar altres aspectes, amb l'objecte de potenciar la capacitat crítica i transformadora de la societat i poder eixir del silenci i la passivitat.

Nova polèmica amb el "cas Fabra"

Vinyeta de Xipell (LEVANTE)
 POST EN CONTRUCCIÓ. LAMENTE LES MOLESTIES


Em fot moltíssim quan viatges per aquest Estat i, conversant de manera coloquial, eix la pregunta obligada: "I tú, d'on ets". Fent un gran esforç, perquè sé quina va ser la contraresposta, eix de dins de mí allò de: "Soc de Castelló". "Aaaaah ja de ...."; efectivament d'on està l'aeroport de l'"abuelito", eixe que no té avions; el de Fabra, l'amo de les imputacions, el de la loteria. Però acabe sempre de la mateixa manera, "però Castelló no és Fabra".

Però és així, Castelló és famós per culpa de les malifetes (diguem-li presumptes si voleu) de Fabra (don Carlo, Fabreone, i altres apel·latius que l'identifiquen pels seus fets.

El titular del jutjat de Nules considera que l'òrgan de justícia "està tractant d'imposar indirectament el sobreseïment del presumpte delicte de suborn"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...