Benvinguts/es al bloc que vol informar sobre la política, especialment dels serveis públics, sense oblidar altres aspectes, amb l'objecte de potenciar la capacitat crítica i transformadora de la societat i poder eixir del silenci i la passivitat.

Rajoy ja té "Ala Oest" a la "Moncloa"

Jorge Moragas, a l'ombra de Rajoy
Jorge Moragas, l'home més influent, i ombra de Rajoy, a la Moncloa, com a Director de Gabinet del president del Govern, acaba de regurgitar del seu interior un nou Departament.

És molt possible que, el campejà Jorge, es trobara veient, al seu portàtil, mentre Rajoy anunciava alguns retalls nous, una reposició d'una americanada sèrie televisiva de la Warner, molt coneguda: The West Wing, protagonitzada per Martin Sheen i Stockard Channing, quan, intentant donar-li una mica de felicitat al seu President, somnià en la possibilitat que, la Casa Blanca de l'estat espanyol, La Moncloa, també havia de tenir la seua pròpia West Wing of the "Moncloa" House, allà on es troba el famós despatx oval, per què no?, lloc de treball del president Rajoy i el seu Gabinet format pels seus homes i dones de confiança.

Recreació personal "Moncloa"
Pensat i fet li ho deu d'haver dit al seu Mariano, què instal·lat en un pou negríssim per haver perdut, en tan poc de temps, el prestigi i el control, si és que els ha tingut en algun moment, i aquest ha d'haver acceptar sense dubtar-lo; això sí, sense fer massa rebombori, no siga que la decepció i la ira del poble augmente més encara, si cap, davant una nova "mamandurria" (com diria l'Espe) com aquesta.

Així mateix el BOE ho publicava, tot i entrant avui en vigor. Com podem llegir en el Reial Decret 1119/2012, de 20 de juliol, de modificació del RD 83/2012, de 13 de gener, pel qual es reestructura la Presidència del Govern, es crea el Departament de Seguretat Nacional, per a assessorar i doner-li suport tècnic, en matèria de seguretat nacional, situacions de crisis, al president del govern, o siga, el què anomenem vulgarment "gabinet de crisi". 

BOE d'ahir
Diu el RD que al seu front estarà la Subdirecció General de Comunicació amb la ciutadania, amb categoria i sou de subsecretari, es clar, que aquest estarà sota la dependència orgànica directa del Director del Gabinet, que per això ho ha parit ell.

Només feia faltava el "mamandurrio" que havia d'ocupar la subdirecció; no calia cap meravella, clar que tampoc, l'hagueren trobat a "Cal PeP", és per això que Moragas ha agafat al que tenia més a mà, el seu adjunt: Alfonso de Senillosa Ramoneda; no us deixeu deslluernar pel nom, no té cap qualitat especial que el faça mereixedor del lloc, llevat, si s'escau, d'assessor tecnològic de Rajoy; està graduat en Direcció de Màrqueting per ESEM, i té un Màster en Direcció General per l'IESE, és a dir, de l'Opus Dei.  Segons ell mateixa afirmà des del càrrec anterior, el seu primer objectiu seria: "traslladar a la societat la qualitat humana de Rajoy, que per algun motiu no ha transcendit a la societat".

Com a negoci fundaria la cadena de serveis de reprografia i de tecnologia Workcenter, per la qual seria premiat associant-se amb entitats com Banc de Santander o la corporació IBV (BBVA-Iberdrola); en 10 anys passaria a ser la major d'Europa del seu sector, amb 23 locals en Madrid, Barcelona, València i Sevilla, amb horari extensiu 24x7 (24 hores al dia, 7 dies a la setmana), obtenint el premi de Jove Empresari de la Comunitat Autònoma de Madrid, atorgat per l'Espe i organitzat, com no, pels coneguts personages de la trama Gürtel; als 11  anys la vendria fent un bon cop de pilota a una companyia inversora, liderada pel banc d'inversió N+1 Capital Empresarial i presidida per Santiago Eguidazu i s'incorpora  al gabinet del President Nacional de "Cal PeP" com assessor de Tecnologia.

Bé doncs ja ho tenim! S'ha reestructurat el gabinet presidencial; fora organismes que venien funcionant de manera simple i s'organitza un tinglado complexe, amb funcios virtuals per a col·locar un assessor de seguretat a manera de Thomas E. Donilon (del gabinet Obama) però en qualitat molt més baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...